Charlotte Ivarsson Isis & Thot i Hörby AB

Hej på er alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara till ännu ett inlägg här på bloggen! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en bra vecka såhär långt. Jag vet att ni är många som har haft en hel del problem med det här med att hitta ett företag som är duktiga inom massage i Hörby med omnejd, och jag vill därför försöka vara till så stor hjälp som möjligt och skriva ett inlägg om detta. Charlotte Ivarsson Isis & Thot i Hörby AB är ett företag som jag kommit att hitta genom en kollega till mig, som även hon vänt dig till detta företag och blivit väldigt nöjd med den hjälp som hon fått. Jag har tidigare vänt mig till en hel del företag som sagts kunna hjälpa mig, men som tyvärr visat sig vara väldigt oseriösa och oprofessionella, vilket är synd. Jag blev därför så otroligt glad när jag hittade just Charlotte Ivarsson Isis & Thot i Hörby AB, då jag verkligen älskar massage. Nu under vintern blir jag lätt stel i min kropp, vilket är otroligt jobbigt och frustrerande. Detta bidrar till att jag blir på dåligt humör, vilket även smittar av sig på människorna i min närhet. Personalen hos Charlotte Ivarsson Isis & Thot i Hörby AB är otroligt duktiga när det kommer till det här med kundservice, vilket är någonting som jag som kund verkligen uppskattar. Jag kände mig väldigt trygg och säker i mitt val utav företag, och kunde slappna av under hela processen.

Massören som hjälpte mig med denna behandling visade sig vara otroligt erfaren och kunnig inom just massage, och kunde därför hjälpa mig på det bästa tänkbara sättet. Jag känner mig nu både mjukare och friskare i kroppen, vilket är otroligt skönt. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Helsingborg, Lund, Hörby eller Höör med omnejd att vända er till just Charlotte Ivarsson Isis & Thot i Hörby AB. 

Du gillar kanske också...