En avslappnad konferens i Strängnäs

Hallå, hallå! Varmt välkommen ska du vara hit för ännu ett inlägg. I dagens inlägg hade jag tänkt prata om Grytbergs Säteri, vilket är stället där vi hade vår senaste konferens i Strängnäs. Om ni skulle vilja ha mer information om platsen kan ni läsa vidare här.

Att ha lite annorlunda och avslappnade konferenser är något som är väldigt vanligt inom företaget där jag jobbar, det blev så strax efter att jag började jobba där. Personligen älskar jag den idén, det känns som att vi får ut mycket mer av konferensen när det är en avslappnad känsla över det hela. På våra konferenser brukar vi vanligtvis få ut mycket bra planer inför den kommande tiden, vilket gör att det går bra för företaget i sig. När jag har pratat med kompisar som jobbar inom samma bransch har konferenser kommit på tal ett par gånger, den slutsatsen jag har kunnat dra från de diskussionerna är att vi har väldigt olika konferenser. Min personliga åsikt är att våra verkar aningen roligare och hjälpsamma än de konferenser som mina kompisar har beskrivit. Vår konferens i Strängnäs hos Grytbergs Säteri är en av de som har fallit mig mest i smaken, det är den som jag har funnit mest intressant. Den omgivningen som man befinner sig i gör verkligen mycket för ens tankar och idéer, den konferensen är även en av de där vi har kommit fram till mest saker. Det gör att jag verkligen kan tipsa om det här stället för en konferens i Strängnäs, om det skulle vara någon av er som söker en fin plats som passar perfekt till just en konferens.

Du gillar kanske också...