Målad marmor i hemmet

Nu tänkte jag ta tillfället i akt att lyfta ett företag som jag har anlitat det senaste halvåret för lite olika projekt. Företaget heter Ekliden Måleri & Dekor AB och sysslar precis med vad det låter som: med dekormålning, främst i Karlskoga men också angränsande orter så som Kumla, Örebro och Hallsberg. Dekormålning är ett väldigt intressant område, tycker jag. Dekormålare kan bara med pensel (och andra verktyg) få till extremt spännande former och mönster, sådant som man annars inte trodde gick. Det krävs ett stort kunnande, och talang, för att kunna vara dekormålare. Jag anlitade företaget då jag ville ha hela min hall i målad marmor (det var alldeles för dyrt med riktig marmor, inte så konstigt kanske). Detta löste Ekliden Måleri & Dekor AB alldeles utmärkt… Jag kan själv inte förstå hur man kan vara så duktig som de faktiskt är. Jag tycker att resultatet blev hur fint som helst, och det är därför jag vill berätta om företaget nu. Och få er läsare att öppna upp ögonen för hur häftigt det faktiskt är! Har ni något därhemma som ni vill måla om? Det behöver ju inte vara dekormålning, men det är ett sätt att få ett unikt utseende hemma. Hoppas inlägget har fått er alla att tänka till och gett er inspiration. 

Du gillar kanske också...