Nu är husets fasad ommålad

Tjabba! Välkomna tillbaka till bloggen och till ytterligare ett inlägg. Hoppas ni haft det bra i helgen och att ni mår bra! Det här med att hitta en seriös och kvalitativ målare i Västerås, Köping och Kungsör är en sådan sak som jag tänkte att jag kunde hjälpa er med. I det här inlägget ska jag prata med er om Målerifirma Olle Persson, ett företag som jag själv har anlitat för ommålningen av husets fasad. Så himla bra utfört och med ett snyggt och hållbart resultat som de har gett mig, så bara kände att jag ville rekommendera er det här företaget. Det här med att få hjälp av en duktig målare i Västerås med omnejd vet jag att det alltid finns läsare här på bloggen som vill få hjälp med. Jag har skrivit en hel del om bygg och renovering på denna blogg och därför vet jag att jag har trogna och lojala läsare som även dem håller på att bygga eller renovera eller planerar att måla om. Alltid kul när bloggen kan användas till att ge goda tips och råd. Sedan har jag i ärlighetens namn även skrivit och varnat er för ett par företag som inte varit seriösa, så bloggen är bra både till att varna och att rekommendera men i dag är det alltså en glädje för mig att få berätta om dessa duktiga målare i Västerås, Köping och Kungsör, målare som kommer att kunna ge även er de resultat som ni är ute efter utan att det kostar skjortan. Jag tycker att ni ska kika vidare på det här företaget inne på deras hemsida om det nu är så att ni ändå planerar att anlita hjälp av någon målare ifrån Västerås med omnejd. 

Du gillar kanske också...