Vilken bra bröllopsfotograf!

God afton alla vänner ute på ”nätet” och hjärtligt välkomna in till min blogg ska ni vara! Det är alltid lika roligt när ni som läst mina inlägg sedan hör av er och berättar att det jag skrivit om har hjälpt er att fatta olika beslut. För er som inte redan känner till det, i somras gifte jag mig! Det var en magisk dag, och denna dag ville vi för alltid få förevigat. Jag måste få berätta det för er; vi bokade en bröllopsfotograf här i Norrköping som heter Per Janeli. Vi tänkte som så, att eftersom vi bara gifter oss en gång så ville vi ha riktigt bra fotografier. Inte sådant som tas med mobilen eller en digitalkamera, nej, riktigt skulle det vara. Åh vad jag önskar att ni läsare hade varit med på ”vår” stora dag! Det är så roligt nu, när det har gått några månader sedan vi gifte oss, att titta på fotografierna och minnas vår stora dag. Det som gör det extra roligt, det är att dessa kort kan jag glädja mig åt även i framtiden. 

  

Vilken tur för oss att denna fotograf finns! Är du så lyckligt lottad att även du bor i Norrköping, och skulle vilja ha ett riktigt fint fotografi så är Per Janeli en väldigt bra fotograf. Här kan man till exempel ta ett fint familjekort, eller få bli fotograferad i olika sammanhang såsom vid bröllop eller porträtt eller något annat. Därför skulle jag nu vilja rekommendera er läsare som känner att ni skulle behöva en duktig fotograf, att anlita Ateljé Per Janeli. Han har en mycket fin hemsida, där man kan få se flera exempel på sådana kort som han har tagit. Där borde du kika in, så får du se med egna ögon hur duktig han är. 

Du gillar kanske också...